Nationale Survivaldiploma’s

Created with Sketch.

Nationale Survivaldiploma’s

Wil je weten hoe jij jezelf kunt redden als je onverwacht met je gewone kleren in het water terecht komt? Of wil je anderen kunnen redden uit het water? Dat leer je bij de Nationale Survivaldiploma’s!

De NRZ biedt de Nationale Survivaldiploma’s aan. De Nationale Survivaldiploma’s bestaan uit drie diploma’s. De leerlingen hebben al enige ervaring opgedaan met survivalopdrachten tijdens het uitoefenen van de Nationale Zwemdiploma’s ABC. Deze vaardigheden worden uitgebreid zodat zij dit kunnen toepassen als zij of een ander in een situatie terechtkomen waarbij zij zichzelf of een ander moeten redden.

De Watervrienden Assen heeft goedkeuring van de NRZ ontvangen voor dit licentieonderdeel en mogen daarom de Nationale Survivaldiploma’s uitgeven. Er ligt een onafhankelijk auditrapport, waarin wordt aangegeven dat wij ons zwemonderwijs op een veilig en hoog kwaliteitsniveau hebben opgezet. Je kunt deelnemen aan deze lessen na het behalen van het C-diploma. Survival wordt in het eerste gedeelte van het seizoen aangeboden (augustus tot januari).

Heel veel succes en plezier allemaal met de survivallessen!

Kledingeisen

Naast badkleding is aanvullende kleding nodig bij het diplomazwemmen. Hieronder staat beschreven welke kledingeisen per diploma gelden.